De Fabrieken
Nieuwtjes
Bestsellers
Nieuwsbrief ontvangen
Aanmelden
Foto
Sluiting

  29-10-2013  

Per 31 december a.s. gaat de stekker voorlopig uit de huidige webshop degoodyfabriek.nl. Uiteraard blijven we niet stil zitten en als er nieuws te melden is, blijf je via de site, facebook of per mail helemaal op de hoogte. Uiteraard blijven we tussentijds ook bereikbaar op ons mailadres. Daarom shop nu nog de laatste koopjes via de site in de Tassen fabriek! Op = Op!

Lees meer

Nazomer actie

  19-08-2013  

De eerste 10 inschrijvingen op de gratis nieuwsbrief ontvangen een tegoedbon voor de Tassen Fabriek t.w.v. EUR 7,50 (dus alleen te besteden in de Tassen fabriek). En je ontvangt maandelijks ook nog een leuke mail met informatie over alles van de Goody Fabriek. Wij zeggen een win - win situatie!

Lees meer

En weer een uitbreiding!!!

  04-07-2013  

En weer kunnen we je met groot plezier vertellen dat we ons assortiment uitgebreid hebben met hele mooie stijlvolle producten! Mooi om cadeau te geven...of voor jezelf! Onder www.degoodyfabriek.nl/degoodyfabriek hebben we meer als 50 nieuwe producten toegevoegd in verschillende categorieën. Denk bijvoorbeeld aan een mooi karaf met glazen, of een chique snijplankenset. Veel shopplezier!

Lees meer

Jaaaaa, we hebben het assortiment uitgebreid!

  02-06-2013  

Altijd al je mooiste foto op allerlei manieren aan de wand willen hebben? Dat kan nu! Kijk op http://www.degoodyfabriek.nl/fotoartikelen Van behang tot je foto op aluminium of plexiglas, het is allemaal mogelijk. Uiteraard zijn alle producten van hoogwaardige kwaliteit, zoals je van ons gewend bent.

Lees meer

Tassen kortingen lopen op..

  02-05-2013  

De kortingen in de Tassen fabriek lopen op tot 30%! Maak je zomeroutfit compleet # degoodyfabriek.nl

Lees meer

Nu ook cadeaubonnen verkrijgbaar

  09-04-2013  

Vanaf nu ook cadeaubonnen verkrijgbaar op www.degoodyfabriek.nl. Bestel het gewenste bedrag en verras iemand met een bon.  Standaard pakken we het leuk in en kunnen we er eventueel naar wens een kaartje bijvoegen met uw tekst. Wij kunnen de cadeaubon ook rechtstreeks per post naar de persoon toesturen. Geef dat dan aan in de opmerkingen bij bestelling. Liever een ander bedrag cadeaubon? Dat kan! Neem dan contact op via het contactformulier en geef het gewenste bedrag aan voor de cadeaubon.

Lees meer

Tasjes korting

  07-04-2013  

Nu alle handtassen in de Tassen Fabriek 15% korting! Op = op!

Lees meer

Aanbiedingen Goody

  20-03-2013  

Bekijk de diverse aanbiedingen in de Goody Fabriek. Leuke en speciale cadeau artikelen, nu voor een speciaal prijsje!

Lees meer

We zijn online!

  12-12-2012  

We zijn online op 12-12-2012!! Na alle inkopen, afstemmen van de juiste prijzen, alle ontwerpen, vullen van de site, zijn we dan eindelijk online. We zijn er trots op dat we dit brede assortiment aan kunnen bieden en we hopen dat iedereen er veel winkelplezier uithaalt. We zijn een webshop met luxe en originele cadeaus voor alle gelegenheden..of voor jezelf!! 

Lees meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.